maanantai 8. huhtikuuta 2013

Kevät ♥

 Kevät on täällä!! Taas on yksi talvi ja pakkaset selätetty. Ilmassa on ihan selvästi jo kevään tuntua. Viime viikkoina ollaan saatu nauttia upeista, aurinkoisista kevät ilmoista, ja me ollaankin Lennin kanssa otettu kaikki ilo irti! Ollaan ulkoiltu niin jäällä, metsässä kuin kaduillakin. Harmi vain kun kevät tuo tullessaan myös kurakelit ja yksi varma kevään merkki onkin se, kun kultainen noutaja muuttuu kuraiseksi noutajaksi.....



 Ollaan saatu useana päivänä lenkkiseuraa Suvista ja Unnasta ja kylläpä täytyy todeta, että on se vaan niin paljon mukavampi lenkkeillä kun on hyvää seuraa!  Koiruudet on kuin majakka ja perävaunu konsanaan!

Unna ♥ Lenni

Kevään kunniaksi laitoin kotiinkin hieman uutta ilmettä. Pitkän pohdiskelun jälkeen raaskin ostaa ihanat Pentikin tyynynpäälliset tuomaan hieman kevätilmettä. Eikä kaduta tippakaan että maksoin itseni kipeäksi näistä ihanuuksista!

Pentik Lumme




Muutenkin odotan erityisen innolla tätä kevättä ja kesää! ja ennenkaikkea kesäLOMAA

Kesäloman suunnittelu on jo kovassa vauhdissa, luvassa on ainakin reissu Ahvenanmaalle ja Muumimaailmaan, viinijuhlia ja mökkeilyä ja ja ja.... ennen lomaa pitää kuitenkin hieman paiskia töitä mutta onneksi olen järkännyt muutaman mukavan retken keväällekkin, kuten Tarja Turusen konsertti Helsingissä ja tämän iltainen Party Liten -kevät kiertue :)

Aurinkoisia kevätpäiviä lukijoille! Nauttikaa auringosta!

1 kommentti:

  1. Ihanaa Emma,kun jaksat kirjoitella. Tulin heti aamusta niin hyvälle tuulelle lukiessa sinun juttuja.

    VastaaPoista